Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Evés zavarom van?

Evés zavarom van?

Figyelt kérdés
Mar vagy ket hete nem igazan eszek. Felkelek delutan 1-2 korul utana talan 5korul eszek par falatot de az se kell. Egyszeruen ram jon a hanyinger ha csak ranezek a kajara, ha beveszem a szamba lenyelni alig birom. Harom napja probaltam picit tobbet enni hogy hatha vissza allok majd de nem igazan ez lett, kihanytam azt a napi egy par falatot is. Nem szeretem az alakom sem, túlsúlyosnak latom magam.
2021. aug. 22. 12:58
 1/1 anonim ***** válasza:
Így hogy nem vagy megelégedve magaddal, nem csoda hogy evés zavarod van. Attól nem lesz jobb ha nem eszel. Próbálj meg mozogni fogyhatsz is és hátha megjön az étvágyad vagy csak próbáld meg elfogadni magad olyannak amilyen vagy
2021. aug. 22. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!