Gyógyuló félben lévő rákos betegnek mi az az olyan étel,vagy valami ami megemeli a vérnyomását? Bővebben lennt!
Figyelt kérdés
Édesapám jól van,nem fáj semmilye már hála Istennek,csak nagyon alacsony a vérnyomása,szédül..nincs nagyon étvágya sem,csak ami jól esik neki..
A fő promléma nem az étvágyával van,hanem a vérnyomás ingadozással...hol tűrhető,de van olyan is,hogy 95...
Megköszönöm mindenkinek aki segít. :)
2021. aug. 11. 13:25
11/17 A kérdező kommentje:
Remélem meg tudod nézni :)
2021. aug. 11. 18:40
12/17 anonim válasza:
A három számból melyiket olvasod le?
13/17 A kérdező kommentje:
Mind háromat.
2021. aug. 11. 19:38
14/17 anonim válasza:
és abból a háromból melyik volt a 95? az alsó a középső vagy a felső?
15/17 A kérdező kommentje:
A felső,ha jól tudom az a vérnyomás,a középső a pulzus,az alsó meg a "szívverés" de ebben nem vagyok biztos..
2021. aug. 11. 20:27
16/17 anonim válasza:
A felső a szisztolés érték, a középső a diasztolés - a kettő EGYÜTT a vérnyomás
a legalsó a pulzus, ami más néven szívverés!
Kérlek szépen, hogy mindenféle kísérletezgetés helyett apád háziorvosával beszéljetek! Annyira nincs fogalmad a vérnyomásmérő működéséről, hogy nagy eséllyel rosszul is teszed fel,, tehát eleve nem jól mér!
17/17 A kérdező kommentje:
Jól tettem fel,nagyon jól is mér...
Köszönöm szépen a segítséged,így már értek mindent :)
Minden jót kívánok neked,jó éjszakát! :)
2021. aug. 11. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!