Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Gáz ha molettebb alkat vagyok?

Gáz ha molettebb alkat vagyok?

Figyelt kérdés

Körülöttem mindenki csont sovány és kicsit gáznak érzem magam mellettük. Fogyókúrázom de érdekel hogy ezt kell e szégyellnem. Nem vagyok nagyon durván duci a többieknél 10- nagyon max 15 kgvel vagyok súlyosabb.

16/L

2021. aug. 9. 14:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szégyelled, akkor nem is kell, az az ideális állapot, amikor az ember elfogadja önmagát. Becsülendő, hogy foglalkozol vele, és próbálsz változtatni.
2021. aug. 9. 14:55
 2/7 anonim ***** válasza:
29%
Nincs olyan hogy molett alkat. Csontozat és anyagcsere függvényében lehet valaki hajlamosabb az elhízásra, de ettől még vagy van rajtad túlsúly vagy nincs. Nem alkat kérdése. A 10-15kg felesleg a többiekhez képest pedig nagyon sok, kivéve ha sportokban te sokkal jobb vagy, ekkor te izmos vagy, ők meg nyamvadtak, bár ha erről lenne szó, akkor nem írtad volna ki ezt a kérdést.
2021. aug. 9. 14:59
 3/7 anonim ***** válasza:
48%
Ne hallgass az előzőre, nincs igaza. 16 évesen plusz 10 kiló nem gáz és ennyi idősen nem is kellene nagyon fogyókúrázni. Nekem volt csontsovány és ducibb barátnőm is, mindkettő nagyon szép lány volt (nem csak szerintem), nem a súlya határozta meg.
2021. aug. 9. 15:05
 4/7 anonim ***** válasza:
84%
A molettebb alkat pont azt jelenti, hogy van rajta egy kis plusz. Nem a világvége, nagyon sok férfi éppen azt szereti akin van egy kis husi. Ettől függetlenül ne tovább! És jó, hogy felvállalod önmagad, boldogabb ember is leszel a jövőben mint sokan mások.
2021. aug. 9. 15:08
 5/7 anonim ***** válasza:

2. Rosszul tudod, van olyan, hogy molettebb alkat. Pl az olyan nők akiknek homokóra vagy körte alakjuk van, normális súllyal is, mivel alkatilag szélesebbek csípőben,fenékben, combokban, ( a homokóra alkatúak mellben is) , ezek által "nagyobbak" az átlag nőknél is, ês persze az olyan divatgebéknél mint a 45 kilós modellek.

Van olyan testalkat, bizonyos részeket nem lehet lefogyasztani, egy körte/ homokóra alakú nőnek mindig szélesebb lesz a csípője akármit csinál.

2021. aug. 10. 01:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz, csak ne hízz többet az egészségügyi kockázat miatt, étkezz egészségesen amennyire tudsz és mozogj rendszeresen és nem lesz semmi baj:)
2021. aug. 10. 01:21
 7/7 anonim ***** válasza:
nem baj,ha 75 iló vagy az nem baj,mert az rendes pasik nem az csontsovány lányokat szereti
2021. aug. 16. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!