Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Vacsorapótló fehérje shake-t...

Vacsorapótló fehérje shake-t tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés

Milyet érdemes venni?

Szeretném elhagyni a dupla adag péksütis vacsorát, és valamilyen shake-kel pótolni, de abbbbszolút nem értek hozzá, hogy ízre mi a jó, stbstb

2021. júl. 31. 12:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Hogy ízre mi a jó neked, azt mi nem fogjuk tudni. Én pl. a csokist szeretem, az összes ilyen banán eper stb nem tudom meginni, mert nagyon műíze van. De te lehet hogy szeretnéd.
2021. júl. 31. 12:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem a fehérjének akkor van értelme, ha kiszámolt étrenden vagy, és azzal pótolod a hiányzó fehérjét.
2021. júl. 31. 17:08
 3/3 anonim ***** válasza:

Mondjuk shake helyett egyél tojást, túrót vagy hasonló tápláló fehérjeforrást magvas kenyérrel, stb.

Nekem a "folyékony vacsi" egyenlő azzal hogy kétórán belül úgyis ennem kell, mert ki is ürül a gyomromból, vagy éjszaka kelek fel egy erős éhségre.

2021. aug. 1. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!