Mitől mehet a hasam?
Figyelt kérdés
Már lassan 2 hónapja tart a dolog, először csak rosszul voltam aztán elkezdett menni a hasam és hányingerem is sokszor volt, mostmár rendszeres. Van, hogy elmúlik 3-4 napra, addig nincs is székletem vagy rendes 1x-2x, de aztán egy vagy több hétig megint megy a hasam. Van, hogy abbamarad egy jó pár órára, de amint eszek pár falatot, pár perc és újra mehetek a wc-re. Háziorvoson gondolkodtam, de nem rendel, ha felhívjuk mindig csak annyit mond vírus, majd elmúlik, édesanyám szerint is majd elmúlik, lehet a melegtől van. Kísérletezgettem és leginkább akkor megy ha húst eszek. Valami más oka lehet? Nem igazán tudom már elviselni, kimozdulni sem tudok és fogyok is miatta. 17L2021. júl. 29. 19:27
1/1 anonim válasza:
Próbáld ki, hogy nem eszel húst pár napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!