Ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
Leköltöztem vidékre, néha feljövök Budapestre bemegyek egy boltba valami üdítőért és elhányom magam szó szerint.
Valamint már a szénsavas dolgokat se bírom.
Ez mitől lehet?
Lehetséges, hogy az egészséges táplálkozád miatt amit vidéken folytatni azok miatt a Budapesti cukros üdítőket már nem bírom? Esetleg allergiás vagyok rá?
2021. júl. 29. 02:29
1/4 A kérdező kommentje:
Régen bírtam, csak olyanokat ittam. Ma már nem bírom őket.
2021. júl. 29. 02:29
2/4 anonim válasza:
Valószínűleg igen, már nem bírod a mesterséges dolgokkal turbózott "üdítő"-ket. Egyébként jól sejted, vannak benne olyan anyagok, amik allergének lehetnek, és ha sokáig nem fogyasztod őket, kiürülnek a szervezetedből, utána pedig már nem veszi be a gyomrod, szó szerint.
3/4 A kérdező kommentje:
Akkor tulajdonképpen ezekről a cukros üdítőkről örökre lemondhatok emiatt?
2021. júl. 29. 08:26
4/4 anonim válasza:
Szerintem igen, és nem veszítesz vele semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!