Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nagyon sokat ettem, mit tegyek?

Nagyon sokat ettem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sajnos ilyenkor, mielőtt megjön, nagyon nagyon éhes vagyok egésznap, és nagyon sokat tudok enni. Ma is ettem a munkahelyen, aztán itthon krumplifőzeléket kétszer is, aztán csokit, sütit.

Nem bírom sajnos megállni sokszor, és most megmozdulni nem tudok, fáj a hasam a gyomrom, minden ilyesmi.

Hogy tudnám ezt enyhíteni?

2021. júl. 28. 17:54
 1/7 anonim ***** válasza:

Megvárod míg megemészted és kijön alul.

Esetleg nospa és fájdalomcsillapító

2021. júl. 28. 18:04
 2/7 anonim válasza:
100%
Várd meg még kiszarod.
2021. júl. 28. 18:19
 3/7 A kérdező kommentje:
Esetleg a szódabikarbóna segít ezen is? A refluxomon sokszor segít, mikor savasodok vagy fáj a gyomrom.
2021. júl. 28. 20:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Mint mindig ilyenkor, felmerül a kérdés, hogy miért van otthon csoki, süti?
2021. júl. 28. 21:28
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

4-es, nem az merül fel, hanem hogy miért kell szétzabálnia magát az embernek?

Ennyi önuralom nincs benne? Nálunk is van csoki és süti, mégsem tolom be az egészet csak mert megjött.

2021. júl. 29. 18:05
 6/7 anonim ***** válasza:
91%

Avaly89:

Értem én, hogy neked a szervezted nem úgy reagál a pms és mesni tüneteire, hogy majd' felfalnád a világot, de azt megérthetnéd, hogy másnak igen.

2021. júl. 29. 18:32
 7/7 anonim ***** válasza:

6-os

Na látod, pont ezért kérdeztem a 4-ben azt, amit, hogy erre eleve ne is lehessen hivatkozni.

2021. júl. 29. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!