Miért van az, hogy hiába eszem, csak éhesebb vagyok?
Ezzel én is így vagyok, megértelek.
Hátha idetéved Valaki, aki tud valami jó tippet mondani erre!
Ez nem így van. Egészségesen étkezem, napi 4-5 alkalommal (sok hús, zöldség, savanyúság, zab, pékáruból csak a teljes kiőrlésű, gyümölcsök stb.). Feldolgozott élelmiszert a napi 1 adag fehérjeporon kívül ritkán fogyasztok (de sokszor még az is elmarad).
Ez sem valószínű, mert jelenleg izomépítés a célom és az utóbbi időben látványosan szedtem fel (izmot + vmennyi zsírt is).
Nálam a túl gyakori éhség akkor volt, amikor magas ch tartalmú kajákat ettem és mellé kevesebb zsírt vittem be, pl barna rizst, kölest, bulgurt, teljes kiőrlêsű kenyeret, tésztát. Utáltam őket de az orvosom sajnos kötelezett rá mert 160 grammos ch diétára fogott. Gyakorlatilag étkezés után 2 órával korgott a gyomrom.
Mióta úgy eszem, ahogy nekem jobb, ezeket elhagytam, és zöldségeket, húsféléket, tojást, magvakat, tejtermékeket, zsiradékokat fogyasztok, kiegészítve ch csökkentett kenyérrel, tésztával, napi 3x eszem, és ez bőven elég is, mert nem vagyok gyakrabban éhes. Nem mellesleg le is fogytam, ami korábban nem ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!