Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért van az, hogy hiába...

Miért van az, hogy hiába eszem, csak éhesebb vagyok?

Figyelt kérdés
Sosem tudok jól lakni, a falat kaparom az éhségtől egész nap, és kezd már az őrületbe kergetni :(

2021. júl. 24. 06:57
 1/8 anonim ***** válasza:

Ezzel én is így vagyok, megértelek.

Hátha idetéved Valaki, aki tud valami jó tippet mondani erre!

2021. júl. 24. 07:03
 2/8 A kérdező kommentje:
Antibiotikum kúra után vagyok egyébként, és nem szedtem probiotikumot, ennek lehet hozzá köze?
2021. júl. 24. 07:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert szinte csak magas glikémiás indexű kajákat eszel, ami felviszi a vércukrodat, a magas vércukor hatására meg sok inzulin termelődik, és ennek a magas szintje miatt érzed ismét éhesnek magad, röviden tömören.
2021. júl. 24. 07:46
 4/8 A kérdező kommentje:

Ez nem így van. Egészségesen étkezem, napi 4-5 alkalommal (sok hús, zöldség, savanyúság, zab, pékáruból csak a teljes kiőrlésű, gyümölcsök stb.). Feldolgozott élelmiszert a napi 1 adag fehérjeporon kívül ritkán fogyasztok (de sokszor még az is elmarad).

2021. júl. 24. 07:49
 5/8 anonim ***** válasza:
56%
Akor meg bélférged van. (Nem en vagyok a 3-as)
2021. júl. 24. 08:02
 6/8 A kérdező kommentje:

Ez sem valószínű, mert jelenleg izomépítés a célom és az utóbbi időben látványosan szedtem fel (izmot + vmennyi zsírt is).

2021. júl. 24. 08:04
 7/8 anonim ***** válasza:

Nálam a túl gyakori éhség akkor volt, amikor magas ch tartalmú kajákat ettem és mellé kevesebb zsírt vittem be, pl barna rizst, kölest, bulgurt, teljes kiőrlêsű kenyeret, tésztát. Utáltam őket de az orvosom sajnos kötelezett rá mert 160 grammos ch diétára fogott. Gyakorlatilag étkezés után 2 órával korgott a gyomrom.

Mióta úgy eszem, ahogy nekem jobb, ezeket elhagytam, és zöldségeket, húsféléket, tojást, magvakat, tejtermékeket, zsiradékokat fogyasztok, kiegészítve ch csökkentett kenyérrel, tésztával, napi 3x eszem, és ez bőven elég is, mert nem vagyok gyakrabban éhes. Nem mellesleg le is fogytam, ami korábban nem ment.

2021. júl. 24. 16:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyébként vitaminhiány is lehet, pl. lehet hogy valaki több ezer kalória junk foodot letol egy nap alatt, és mégis éhes marad, mert éppen nem olyan kaját eszik amibe olyan vitamin van, amire szüksége lenne a szervezetnek, és az jelzi, hogy "hello, még, még, éhes vagyok", bízva abban hogy megkapja egyszer a hiányt is.
2021. júl. 25. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!