Aki anorexiás (volt vagy van) tudna kérlek válaszolni ezekre a kérdésekre?
1. amikor kezdődött mennyi idő alatt fogytál le mennyit?
2. hány cm vagy?
3. mennyi volt a legalacsonyabb súlyod?
4. befektettek kórházba? ha igen mennyi időre?
Egyik nyáron kezdődött, de onnatól őszig csak 3-5 kilót fogytam.
Utána egy ősz alatt 6-ot.
Tehát kb. fél év alatt 11-2 kgt fogytam.
161 cm/34 kg.
Befektettek, de csak egy hétre, mert utána jó útra tértem.
1. 2 év alatt fogytam 12 kilót
2. 163 cm
3. 39 kg
4. Nem
1. amikor kezdődött, akkor 1 év alatt fogytam le akkor csak 10 kg-t, de kvázi felépülésekkel és visszaesésekkel 10 évig voltam benne, és végül utolsó évben 20 kg mínusz
2. 168 cm
3. 35 kg
4. nem mentem be
1 év alatt 17 kg
159 cm
48 kg
Kórházba azért kerültem, mert olyan rossz volt a vérképem, ami vérátömlesztést igényelt többször is.
Híztam 11 kg-ot, már fogytam 3-at. Messze van a vége.
1, 1 év alatt 23kg
2, 171cm
3, 37kg
4, kb 6X fektettek be, volt rovidebb, infuzios 1-2hetes es volt amikor honapokra
kb 6-7 év alatt 15 kg
177 cm
41,3 kg
Kórházban nem voltam
hízókúrára fogtam magam, ráadásul jelentkezett egy ideje az extreme hunger (extrém éhség) is, de változás az nuku...kb 1 kilót szedtem fel 2-3 hónap alatt
2év alatt 26kg
157cm
38kg
Kórházban én sem voltam, és nem is leszek, mert leálltam ezzel. :)) Azóta 6kg-t híztam, és nem is igazán látszik meg. Azóta nem tudom felfogni, hogy miért fèltem.
Még mindig ebben vagyok. Fél éve vagyok anorexiás és ahhoz képest annyira nem nagy az eredményem. Túlsúlyos voltam amikor kezdődött, mostmár a bmi-m szerint sovány. 20kg minuszba vagyok, ha azt nézzük, hogy összesen mennyit fogytam (pl volt egy jobb hetem ezért egy fél kg-t híztam, majd újra le) akkor az már 40+
166 cm vagyok, 48.7 kg. Nagyon nem vagyok ezzel megelégedve, főleg, hogy a tükörbe nem a 49kg-s énem látom. (eddig ez a legalacsonyabb súlyom)
Egyenlőre nem fektettek be korházba, remélem nem is fognak.
Én járok pszichológushoz, sokat segít lelkileg is. Ha bármi baj van szerintem te is kezdj el járni!
Update: A 177cm-es lány vagyok
jelenleg 45 kg a súlyom
Tehát július óta sikerült valahogy összekaparnom +3 kilót.
Nem nézek ki aránytalanul, általában csinosnak érzem magam.
Gyarapodás tehát lehetséges kórház nélkül is, csak nagyon nehéz lelkileg és néha fizikailag is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!