Mi lehet a gond? Nagyon gyorsan csökken a súlyom.
És ami kimaradt: mikor volt menzeszed? Ha pont hét elején kezdődött, az is jelent +2 kilót is akár, olyankor több vizet köt meg a szervezet.
De az se mindegy, előtte nap mit és mennyit ettél, a szénhidrátosabb kaják szintén több vizet kötnek meg. Mindenesetre nem hinném, hogy ez a fogyás valódi lenne.
Ahogy a 10-esben írtam, ellenőrizz rá!
Ha pedig az jön ki, hogy valóban fogysz, és indokolatlan, akkor doki!
Esélyes, hogy Rossz a mérleged. Nem biztos hogy ez konkrét fogyás. Mérőszalaggal is kell körméreteket mérni. Ilyen kis súlynál, ha tényleg fogyásról van szó, és ennyi lemegy, a körméreteidnek is csökkennie kell. Csökkentek?
Egyáltalán a mérési körülmények azonosak voltak? Ugyanaz a mérleg, ugyanazon a ponton, reggel evés előtt, kis és nagywc után. Menzesz alatt pl több vizet tarthat vissza a szervezet, nekem olyankor 3-4 kg- val is többet mutat, 5 nap után ez nekem el is múlik, és vissza is áll nálam az eredeti súlyom. Így vérzés alatt már nem is mérek, tök felesleges mert fals eredményt ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!