Miért van az, hogy egész nap nem vagyok éhes, és ha eszem, akkor hányingerem lesz?
Figyelt kérdés
Volt már egy ilyen szakasz amikor nem tudtam enni, még télen, akkor kb. 7 kilót fogytam, de magától elmúlt. Most újra előjött, van, hogy 11-12 órákat dolgozom egy nap (ahol állni és sétálni kell végig), mégsem vagyok éhes akkor sem, és rettentően nehéz lenyomni a kaját a torkomon, mert egyből jön a hányinger. Megint 2 kilót fogytam pár napon belül, kissé meg vagyok ijedve, nem akarok túlságosan lefogyni, és nem hiszem, hogy ez egészséges.
Tudja valaki, hogy ez mitől lehet, és hogyan segíthetnék rajta?
2021. jún. 30. 15:24
1/3 anonim válasza:
Pszichés problémákon át egészen komoly betegségig bármi lehet.Orvosnál voltál?
2/3 Senior Séf válasza:
Van kutyád? Ha lenne, látnád, hogy annak sincs étvágya ilyen időben. Az állat ösztönösen tudja, hogy jó néha kihagyni az étkezést. Valaha mi is tudtuk ezt, csak a fene nagy öntudat nem engedi a figyelmet a megérzéseink irányába.
3/3 anonim válasza:
2-es már télen is volt neki ilyen semmi köze a meleghez,egyébként meg az hogy épp nincs étvágya vagy hányingere van amint eszik nagyon nem ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!