Mi a különbség az iparban előállított, és a házilag készített kenyér között?
Figyelt kérdés
2021. jún. 2. 16:48
1/3 anonim válasza:
Az iparban előállítottnak a mottója: "olcsón, kis munkaerővel, sokat" ami a minőség rovására megy. Ha otthon készíted olyanra sütöd amilyenre szeretnéd.
Jobban érzed a tésztát, ezért biztos, hogy rugalmasabb lesz. Ha falun élsz és van kemencéd, az az igazi.
2/3 anonim válasza:
A házi kenyérben csak liszt,só,víz, élesztő vagy kovász van, és általában kétszer kelesztik.
Az ipari kenyérben állományjavító, ízfokozó és egyéb adalék van, és gyorskelesztett. Hamarabb kiszárad,, mint a házi kenyér.
3/3 anonim válasza:
Mint minden készen vett és otthon elkészített étel között. Tudod, mi van benne és hogyan készült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!