Hogyan váltsak életmódot, ha lelki okok miatt eszem? Dietetikushoz hogy lehet eljutni?
Étkezésem: Nem eszek fehérkenyeret, alig eszek cukrot még ne tudtam kivonni az étrendemből, teljes kiőrlésű dolgokat viszont fogyasztok, illetve tejet a kávéhoz, Igyekszem sok zöldséget enni, de nagyon puffadok tőlük. Gyümölcsöt nem eszek. Néha eszek tojást. Heti 5x biztosan. Húst nem igazán fogyasztok.
Lelki dolgok: Járok pszichológushoz, de erről, és sokszor másról sem tudok vele beszélni, felhoz egy témát és beszél és beszél. A szomorúság és az egyedüllét miatt eszem sokat. Van ebből kiút? (Amiatt ehetek többet mert meg fog jönni?) Nem tudom hány kiló vagyok. 5-6 kg plusz biztos van.
Ki mit szokott enni? Kinek hogyan sikerült életmódot váltania, tudom olvassak a neten ott minden van, de én személyes tapasztalatokra vagyok kíváncsi.
Van kiút... A kérdésedben van a válaszod. Lelki okok miatt eszel, amit egy pszichológus rendbe tudna tenni. Beszélj róla a pszichológusnak vagy keress egy másik szakembert.
A dietetikus az égvilágon semmit sem tud kezdeni veled. Lelki problémáid vannak, amik érzelmi evéshez vezettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!