Május 23.-a óta amit eszek húst teljesen más ize van.Mint a romlott kaja vagy nem tudom mi.A szaga is borzasztó.Valószínű hogy korona virusos vagyok vagy valami más áll a háttérbe?
Figyelt kérdés
2021. máj. 29. 17:56
1/12 anonim válasza:
Kicsit félreérthető, szóval nem egy hete aszalod a húst, hanem friss, csak most minden húsnak rossz az íze? Elképzelhető sajnos, hogy koronavírus, vagy esetleg más okból is károsodhatott a szaglásod. Az ételek ízét jelentős részben valójában szagként érzékeljük.
2/12 anonim válasza:
A covid a legvalószínűbb erre mostanában, de persze más is lehet.
4/12 anonim válasza:
Lehet Covid, vagy akár poszt Covid is, mindkettőre jellemző. Bár friss fertőzésnél inkább ízvesztés van. A fantomszaglás, fantomízlelés inkább poszt Covidban gyakori, sokszor hetekkel, hónapokkal a fertőzés után jön elő.
5/12 anonim válasza:
Eros a gyanu, hogy poszt covid. Meg tunetmentes utan is lehet.
6/12 A kérdező kommentje:
Bocsánat úgy értettem hogy minden húsnak ugyanolyan rossz íze van.Illetve a szaga is rossz.
2021. máj. 30. 16:06
7/12 anonim válasza:
Ha csak a hús ilyen nyugodj meg nem covid, A hústól való undorodás gyomorrák, és egyéb rákos betegség tünete.
8/12 anonim válasza:
#7: Most tényleg ettől kellene megnyugodnia?
9/12 A kérdező kommentje:
Nem undorodok a hústól szimplán nem jó számomra az íze illetve a szaga sem.Szivesen eszek húst de sajnos így nem annyira kívánom ami érthető
2021. jún. 2. 13:48
10/12 A kérdező kommentje:
Ja illetve az elmúlt 2 napban popcornt illetve Kukorica pelyhet (kukó,pufi) ki hogy hivja.Ezeknek is ugyanolyan ize volt mint a többi húsoknak.Ezeknek az illata már hasonlított a valódi illatukhoz.
2021. jún. 2. 13:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!