Több videó van, ahol felnőtt eszik gilisztát ez az új trend, múltkor benne volt az Euronewson, hogy mivel nincs elég hús, ez a jövő!? ...ma rábukkantam egy másikra ahol gyerek eszi ezt a parazitát, igaz nem az asztalnál, hanem az úton, kertben...gondolom ez likevadász vagy mi? Mert van ahol a szülő is ott van, van ahol csak a haverjaival toljják poénból te tényleg lenyelik...🙄 Ja és mozog is parazita tehát simán tollják.
Normális. A lisztkukacok valóban sok fehérjét tartalmaznak, alkamasak emberi fogyasztásra, ha túlélésről lenne szó te is simán megennéd.
2021. máj. 18. 13:13
2/12 anonim válasza:
A giliszta nem parazita. Rengeteg hely van a világon ahol fura dolgokat esznek, rengeteg féle ízeltlábút, lárvákat, nálunk az is extrém, ha tengerimalacot, pedig máshol ez hétköznapi dolog. Élve enni elég fura, de az, hogy nem normális nem mondanám.
2021. máj. 18. 13:23
3/12 A kérdező kommentje:
Úgy hogy mozog, tehát élve nyelik le?
2021. máj. 18. 13:27
4/12 A kérdező kommentje:
Most nem keletről van szó, meg nem is szegényebb országokról.
Hanem akik mindezt csak egy videó kedvéért teszik.
Arról nem hallottatok, hogy tele van már minden ilyen parazita, férgekkel?
Ezek a szervezetet is rontják, nem?
2021. máj. 18. 13:29
5/12 A kérdező kommentje:
Nem lisztkukacot, hanem élő földigilisztát nyelt le...
2021. máj. 18. 13:30
6/12 anonim válasza:
Én már kóstoltam rovarokat külföldön, méghozzá étteremben. Nem kedveltem túlságosan, de megszokható. Földigilisztát is ettem gyerekkoromban. Nincs túl sok különbség csirke és földögiliszta között, kivéve a nevelés, társadalmi norma. Máshol teljesen normális, hogy ilyeneket fogyasztanak.
2021. máj. 18. 13:34
7/12 anonim válasza:
Remélem a gilisztáknak több eszük lesz.és elhúznak arról a területről,ha meg tenyésztik akkor meg a természet kitalál valamit az ővéiért .
2021. máj. 18. 13:37
8/12 anonim válasza:
Hagyjuk, hülye vagy ehhez...
2021. máj. 18. 13:38
9/12 anonim válasza:
A nagy szalámi gyárakban, ahol megy a keverőgép szerinted a 2 tonna húst kidobják, ha a darálóba észreveszik, hogy egy egér beleesett? Szerintem tévúton jársz. A giliszta csak egy dolog, amit meg lehet enni, a legtöbb dolgot meg is etetik velünk csak feldolgozzák. Pl a gumicukor a vágóhídi hulladékból van kifűzve. A csontokró, izületekrő lefőzik a kocsonyát + cukor + ízesítő + színezék. Meg sem gondolja az a 2 éves, hogy marhabokát cuppog. De még az anyukája sem. Sőt a kólásnak én sem tudok ellenálni. LOL
2021. máj. 18. 14:00
10/12 A kérdező kommentje:
Na itt a másik amit felhoztam volna...
Volt erről egy film is, ami úgy kezdődött, hogy a húsfeldolgozóba a hús tele volt élő tetűvel, parazitával..ledarálták, ebből járvány alakult ki
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!