Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Valamit rosszul csinálok?

Valamit rosszul csinálok?

Figyelt kérdés

Elkezdtem bevezetni a Yazio nevű alkalmazásba a napi kalóriabevitelemet.

Kicsit elkezdtem furcsállni, hogy 2500 kijön, de semmit sem hízok, sőt néha fogyok is.

Ha eszek normális ételt, de jól is lakok kb. 1800 kalóriával egy nap, akkor hízok, de ha táblával eszem a csokit, akkor egy grammot se hízok? Ez mitől van?

Lehetséges, hogy nem is viszek be annyit, amennyit én kiszámolok?

Ezt azért gondolom, mert ha 2000-3000 kcal-t ennék, akkor sokkal nagyobb lenne a súlyom.

2021. máj. 2. 23:52
 1/1 anonim ***** válasza:

Valamit rosszul viszel be, nem méred pontosan vagy elszámolod. Kalóriadeficitben csökken a súly, ellenkező esetben pedig nő. Ezt nem lehet megváltoztatni.

(Hetente egyszer érdemes mérni a testsúlyt. Ha minden nap, akkor átlagot kell vonni az értékekből. Egy nap alatt akár 2-3 kg-ot is ingadozhat.)

2021. máj. 3. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!