Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan lehet hízni?

Hogyan lehet hízni?

Figyelt kérdés

Nagyon sovány vagyok, és hízni szeretnék, mert folyton erőtlen vagyok, szédülök, vérnyomásom alacsony. Mozdulok kettőt, és lemegy fél kiló, tehát a sport az nekem jön be.

A soványság miatt görcseim is vannak. Eszek zsírosat, szénhidrátot, mindent ami elvileg hízlaló, mégsem hízok. Folyadékot is bőségesen fogyasztok. Voltam vérvizsgálaton stb és minden eredményem jó.

Adnátok valamilyen tippeket hízásra?

2021. ápr. 28. 10:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem fordulj dietetikushoz vagy endokrinológushoz, mert egyértelmű hogy valami belül nincsen rendben, itt komolyabb lehet a gond. Itt neten mi nem tudunk találgatni és nem is nagyon érdemes.

Milyen görcseid vannak egyébként?

2021. ápr. 28. 10:14
 2/7 A kérdező kommentje:
Mindenféle dokinál voltam! Minden eredményem tökéletes, egyik doki sem érti hogy miért nem tudok hízni! Görcsök: izomgörcs, gyomorfájdalom, az alacsony vérnyomás miatt meg szédülés, néha látás zavar. Senki nem tudja hogy miért nem tudok hízni.
2021. ápr. 28. 10:20
 3/7 anonim ***** válasza:
52%

Hány kg vagy?

Lehet, nincs gyomorsavad. Milyen vizsgálatok voltak? A peritol tabletta hízlal, de álmosít.

2021. ápr. 28. 11:51
 4/7 A kérdező kommentje:
De gyomsavam van bőven. 40 kg vagyok 37 éves.
2021. ápr. 28. 13:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Én 10 kg-ot híztam tőle!
2021. ápr. 28. 22:16
 6/7 A kérdező kommentje:
Mitől?
2021. ápr. 28. 22:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Amit írtam, Peritol tabletta.
2021. ápr. 29. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!