Heti egy széklet kevés, mitől válhat rendszeresebbé?
Vegetáriánus vagyok, a sok gyümölcs, zöldség fogyasztása miatt korábban napi 2x szekletem is volt. (Normális)
Diétázom, figyelek a kaja mennyiségre, de nem eszem túl keveset, iszom elég vizet, mégis hetente egyszer van szekletem, miután bevettem két szem stadalaxot/dulcolaxot.
Mi lehet a probléma? Mire lenne szükségem az anyagcserém újraindításához?
"Mire lenne szükségem az anyagcserém újraindításához?"
Orvosra.
Az "egészséges" étkezés titka a gyógyszer. Te szerencsétlen.
Egyél rendesen ÉTELT, és fogsz szarni, bemt még nem maradt senkinek.
Te vegetáriánusként miért érzed úgy, hogy az ipari méreg a megoldás?
A rostbevitelt emeld meg. Ha természetes úton nem megy a diéta miatt, akkor lehet venni étrend kiegészítő boltokban por formában. Természetes úton a különböző korpák nagyon hatékonyak tudnak lenni. Az összetevő listánál minden terméken fel van tüntetve a rost tartalom.
Én évekig szenvedtem ezzel vegyes étkezéssel is, aztán a plusz rost bevitel helyrehozta. Érdemes fokozatosan emelni, mert a hirtelen rengeteg rost felpuffaszt, ami fájdalmas is lehet. Illetve egy probiotikum kúra is jót tud tenni évente 1-2 alkalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!