Gyömbért gyomorpanaszokra, hogy érdemes fogyasztani ?
Gyömbért ihatsz az élvezeti értéke miatt, de a gyomorpanaszaidon tuti hogy nem fog segíteni!
Amit a 3-as írt az a megoldás!
Nekem évekig voltak gyomorpanaszaim, aztán kiderült, hogy epeköveim vannak. Apámnak szintén, nála cukorbetegséget diagnosztizáltak. Mindkettőnknél az alapbaj kezelése után megszűntek a gyomorpanaszok.
De a tüneteidet okozhatja gyomorsüllyedés is.
A gyomor elhelyezkedése egyéni, bizonyos esetekben más betegség jele, tünete lehet a normálistól eltérő alakja, elhelyezkedése, de mint önálló betegség nem létezik, tehát ez is kivizsgálásra szorul.
És hogy a konkrét kérdésedre válaszoljak:
Mi lereszelünk sajtreszelőn egy termetes gyömbért, ezt beletesszük egy liter citromlébe és ezzel a citromlével ízesítjük a teát, vagy készítünk limonádét. Mindezt természetesen nem gyomorpanaszokra.
Köszönöm a választ utolsónak !
#6 talán már szóltam az orvosnak korábban... mert glutenerzekenysegre gyanakodtam gyorsteszt miatt... o lerázott annyival, hogy tartsak glutenmentes dietat de mivel azzal se változott semmi... szóval azért nem mindenki olyan idióta , hogy itt kérdez előbb minthogy orvoshoz menjen....
Gondoltam arra, is hogy stressz vagy szorongás is okozhatja ...
A stressz és a szorongás a fő veszélyforrás, mert a szívproblémáktól kezdve a cukorbetegséggel folytatva, a rákig bezárólag mindennek a melegágya.
Ha stressz okozza a panaszaidat, akkor próbáld meg a legenyhébb stresszoldót (Elenium). Nem okoz rászokást, függőséget, álmosságot, csak egy kis könnyed ellazulást.
A másik:
A gyomorhangokra, diszkomfort érzésre vegyél be minden étkezés előtt 5 csepp Cholagol cseppet, ez az epédre-májadra hat. Mivel tágítja az epeutakat segíti azok ürülését, támogatja az emésztést.
Recept nélkül kapható a patikában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!