Az előfordulhat, hogy a túl sok mesterséges édesítőszertől felpuffadok?
Napi olyan 30 kávé tablettát ettem meg mindennap+ folyékony édesítő.
Azt vettem észre, hogy napok óta fel vagyok puffadva és csak hétvégén ment le teljesen, amikor nem voltam otthon és nem fogyasztottam ezekből.
De akkor most már rájöttem, hogy ez lehet a baj.
Naponta 2x3 db-ot tettem a két kávémba és lecsesztek, hogy sok.
Nem 30-at.
Én három kávét iszok és mindegyikbe ment hat db+teákba,kakaóba, zabkásába,stb..:( sajnos túl édesszájú vagyok.
De mostmár elhagyom teljesen és csak egy kis minimális mézet, cukrot fogok használni.
"Napi olyan 30 kávé tablettát ettem meg mindennap+ folyékony édesítő."
Tipikus. Az ember fiatalon elkölt egy valag pénzt, hogy elbassza az egészségét, aztán egy újabb valaggal, hogy legalább egy részét visszaszerezze.
Xilitet próbáltam de hányingerem lett tőle. A természetes édesítők nekem nagyon drágák ezért maradok a cukornál, bár attól is előfordul a hányinger, már kis dózisnál is.
A mesterségeset azért fogyasztottam, mert sokkal olcsóbb, két évig nem is vettem észre magamon a tüneteket, csak most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!