Valaki megtudna mondani, hogy mitol fogyhat eggyik naprol a masikra 6kg-ot valaki?
Az a helyzet, hogy most nagyon ideges vagyok emiatt, ezert elnezest a helyesirasi hibakert..
Szoval, minden este megszoktam magamat merni, altalaban 39-40kg kozott szokott ingadozni a sulyom. Most is ugyan ugy tettem a dolgaim ahogy szoktam, lezuhanyzok, es megmerem magam, de most a mikor raaltam a merlegre, nagyon megilyedtem, mert 34,7kg-ot mutatott a merleg...
Azt olvastam, hogy lehet rakos vagyok, ez ugye nem igaz?? Kerlek titeket valaszoljatok, nagyon megvagyok ilyedve..
Koszonom szepen a valaszaitokat, most megnyugodtam :). Holnap reggel mikor feleklek, elso dolgom lessz, hogy megmerjem magam!
Es az elemeket is kicserelem majd akkor.
Holnap megirom, ha ugyan annyi, vagy meg kisebb lesz a sulyom, de remelem, hogy tenyleg csak az elem a rossz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!