Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Sokat eszem szerintetek vagy...

Sokat eszem szerintetek vagy ez még belefér?

Figyelt kérdés

Reggeli: 8 óra körül munka előtt, jellemzően szendvics két kifliből (teljes kiörlésű), egy fél literes bögrében tej gabonapehellyel, illetve egy kávé.

Munkahelyemen olyan 11 óra körül eszem általában valami péksütit amit veszek munkába menet, vagy puffasztott rizst, iszom egy fél literes bögrében kakaót.

Ebéd olyan 1-fél kettő tájban, általában rendelek levest, főételt és valamikor befigyel desszert is.

4 óra tájban szoktam enni egy joghurtot simán vagy natúr kefirt kiflivel. Pluszban valami gyümölcsöt mindig (gyakran alma, banán, esetleg ha szezonális akkor szilva, szölö, barack).

Vacsorára pedig vagy hideget eszem, gyakran tojást (3-4-ből) vagy csinálok valami könnyed tésztás ételt.

20 éves, 167 cm magas lány vagyok, 58 kg. Jó alakom van, a fenekem az nagyobb de nem az az elhízott, hanem formásnak mondanám. Hasi tájékon nincs felesleg. Sportolni is szoktam, bár nem rendszeresen.

2021. márc. 29. 13:55
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
A fenekem nagyobb de nem zsiros.
2021. márc. 29. 21:22
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
muti
2021. márc. 29. 21:36
 13/18 A kérdező kommentje:
Tessék: [link]
2021. márc. 29. 23:11
 14/18 anonim ***** válasza:
92%
Te most komolyan küldtél egy képet magadról? Mi bajod van neked? Csak amiatt írtad a posztot, mert tudtad, hogy jól nézel ki és flexelni akartál vele?
2021. márc. 29. 23:42
 15/18 A kérdező kommentje:
Kérte az egyik válaszolo...
2021. márc. 29. 23:51
 16/18 anonim ***** válasza:
Akkor én is kérnék egyet arccal, privátban 😀
2021. márc. 30. 00:32
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
És szerinted csak tök ártatlanul amiatt kérte, hogy megnézze, hogy pont ideális-e a feneked? Más posztok alatt ezeket a kommenteket az emberek ignorálni szokták, nem csak úgy lazán elküldeni magadról egy képet. Nem véletlen 0% az értékelésük a 12-es és 16-os válaszolónak.
2021. márc. 30. 09:17
 18/18 A kérdező kommentje:
Akkor bocsánat érte, naiv voltam.
2021. márc. 30. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!