Ha igaz hogy napi 2gramm cvitamint kéne meg enni neves cvitamin kutatók állítása szerintköztük szent Györgyi Albert állítása szerint is hogy hogy a természetolyan fajt teremtett amelyiknek több cvitaminra van szükségemintamennyitatermészetbenbevihet?
A kérdést sem értem, légy szíves, írd át olvashatóbban, és legyen világos a kérdés.
Azért sejtem mire gondolsz: szerintem nehéz megállapítani, hogy ténylegesen mennyi C vitaminra van szüksége az emberi szervezetnek. Elég jól el lehet lenni pár száz milligrammal is, 2g-nál valószínűleg nem kell több.
Ha igaz hogy napi 2gramm c vitamint kéne meg enni neves c vitamin kutatók állítása szerint köztük szent Györgyi Albert állítása szerint is hogy hogy a természet olyan fajt teremtett amelyiknek több c vitaminra van szüksége mint amennyit a természetben bevihet?
Mi a baj a kérdéssel? Bonyolultnak érzed? A válaszaitok alapján biztosan nem fogtátok fel a lényegét.
"Tök mindegy, a felesleget kipisiled " "én van hogy 4-5 grammot szedek" De fel fogod hogy az napi 50kivi? És kurvára nem természetes úton viszed be.
Nem nem ara gondolok hogy nehéz meg állapítani hogy mennyi a szükséglet de egyébként biztosan nehéz meg állapítani.
Az állítása a tudósoknak 2gramm vagy több.
Ellentmondás=Természetben nincs ennyi. Nem tudsz ennyit be vinni napi átlagban. A nagy szüleim 80 év alatt nem vittek be annyit amennyit kb egy hónapra vagy egy hétre tartanak szükségesnek.
Tehát óriásiak az aránybeli különbségek. Ha pl a kérdést ételre vonatkoztatjuk Még a piramisépítő rabszolgák sem ettek a annyival kevesebb ételt arányaiban mint amennyivel kevesebbet természetes úton az emberi faj be tudott vinni az evolúciója során c vitaminból ahhoz a bizonyos minimum szükséglethez amit a c vitamin kutatók meg adnak és akkor meg mi ez az RDA (Napi ajánlott bevitel) 90mg(amit akkor ezek szerint nem a c vitamin kutatók ajánlanak hanem kik a busmanok?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!