Mi lehet ez az érzés a nyelőcsövemben?
Szóval. Van mikor túl sokat eszek/nyelek töményebb ételeket például sült hasábburgonya. Nem egyszerre nyelem le, csak mintha egy idő után nehezen menne le a falat a nyelőcsövemen. Nem is tudom hogy írjam körül. Az ebéd végeztével éppen enném meg az utolsó hasábburgonyákat a tányér ról, aztán mikor befejeztem és az utolsó falat is lecsuszik, van mikor hihetetlenül elkezd fájni a nyelőcsövem. Vagy is itt a mellkas közepén... Mintha beszorult volna a falat félúton. Nem hiszem hogy gyomorégés lenne. Vagy? Aztán mikior probalnék többször nyelni, azt veszem észre hogy a nyáltermelésem is beindul... Gondolom amiatt hogy a nyál segítsen nyelni vagy én nem tudom. Tipikus tünet... Nyáladzok, próbálom lenyelni tovább a gyomromig.. Aztán pár perc múlva igazából jobban is leszek, miután érzem hogy lent van :D
Legutóbb hányinger érzésem is volt. Nem tudom jobban körül írni xD szóval ez mi lehet?
Igyál közben valamit ami segít lecsúzdáztatni a falatokat.
Legyen egy kis kenése mert igen, megakadhatnak az ilyen sűrű ,száraz dolgok
Na meg ne marékkal told befele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!