Narancsbőrős vagyok nagyon mit tegyek ellene?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok 56kg de nagyon narancsboros. Közepes testalkatom van nem mondanám magam egy nagy combosnak sem, mégis a fenekem és a combom nagyon narancsboros. Nem eszek egészségtelenül de egészségesem sem. Szoktam sportolni heti 1x és kenek rá narancsbor elleni krémet már mindent kiprobaltam meg sem múlik! Valaki tud segíteni mivel tudom magamrol lerobbantani? Nagyon zavar2021. márc. 12. 20:38
1/11 anonim válasza:
Heti minimum 3-4 sport, plusz egeszseges, tiszta etkezes. Keruld az elore feldolgozott elelmiszereket, cukrot, gyorsan felszivodo szenhidratokat, zsiros eteleket. Sok-sok folyadek, lehetoleg viz legyen, udito ne.
Persze nem kell mindent megvonni magadtol, de a kulcs valahol ebben van.
Egyebkent lehet nem is annyira rossz a helyzet, csak te latod annak :)
2/11 anonim válasza:
Én amit tudok tanácsolni, hogy semmi üdítő! (bár nem tudom iszol e egyáltalán) de komolyan, víz, víz, víz... Iszonyat sokat tud segiteni, már csak ez is.
3/11 anonim válasza:
Tedd a tükröd ablakkal szembe. A súrlófény a legrosszabb.
4/11 anonim válasza:
Amúgy meg ki lássa? Gondolom, nem pucéran sétálgatsz 😀 Nekem meg lóg a bőr a hasamon a sog tetves fogyástól, holott edzettem is. Felfogtam, hogy úgysem múlik el. És? Ki lássa? Senki. Ezért vannak a ruhák. Mindenkinek vannak testi hibái, vagy elfogadja-titkolja, vagy belehülyül.
5/11 anonim válasza:
Lehet, hogy te nem jársz strandra és nyáron is nagyon bő és hosszú ruhákban jársz, de ne magadból indulj ki légyszíves!
Kérdező, én is csupán meg tudom erősíteni az 1. és 2. válaszoló írását.
6/11 anonim válasza:
A helytelen étrend és a sport hianya okoz narancsbort
7/11 anonim válasza:
Genetika okoz narancsbőrt főleg, de azért ha valaki rossz géneket örökölt, éjjel nappali sportolással tud rajta javítani.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2021. márc. 13. 15:00
9/11 anonim válasza:
Miért szavaztátok le a genetikát agyatlanok, ostobák, barmok. Nekem nincs narancsbőröm, de hajlamos vagyok rá de van egy rakás egészségtelen fos ember akinek semmi narancsbőre nincs mert genetikailag rinocérosz bőre van.
10/11 anonim válasza:
Mert uncsi, hogy legtöbbször az egészségtelen és lusta életmód szövődményeire mindig a genetika az ütőkártya, aztán mehet az önsajnálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!