Miért van hogy napi 3-4 akár 5 liter folyadékot is beviszek a szervezetbe? Baj, hogy ilyen sok vizet iszok?
Aktív mozgás mellett 24 testsúly kilógrammonként 1 liter teljesen normális.
Passzív élet mellett 30-35 tsgk-onként.
3 liter víz mellett 100kg vagy, akkor ez nem para.
80kg-vel 5 liter víz, az erősen cukor gyanús. Az, hogy még a teljes bénulás és a vakság nem jelentkezett, az nem jelenti, hogy a kettő között nem fog más tünet megjelenni, ha tényleg diabétesz.
Magán klinikán kB 3ezer forint egy terheléses cukor vizsgálat akár beutaló nélkül is.
Most ne menj ha lehet egészségügyi intézetbe, várj vele, amíg a jelenlegi, múltál változata lecseng a covidnak.
Ha izgulsz emiatt, telefonálj a házi orvosodhoz és kérj tőle diétát, vagy keress neten egyet és néz meg, hogy 2 hét és 4 hét után mennyire változik a szomj.
És hagyd el a cukros löttyöket, ha innál olyasmit.
Ha nem azért iszol, mert folyamatosan szomjas vagy akkor nem valószínű, hogy cukor lenne. Mindenesetre kérj egy labort a háziorvosodtól, ha aggódsz, rá is kérdezhetsz nála.
Mondjuk szerintem nem olyan sok, én simán megiszok ennyit időszakosan, kutya bajom, csak kacsa vagyok :D
H@t én egesznap a budin ülnék akkor.
33n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!