Ha jól eszek, tehát semmi zsírosat, cukrosat, csokisat, chipset meg nem tudom, akkor attól még nem kéne hogy vékony legyek meg lapos hasú meg stb.?
Ez egy jo kezdet, de nem feltetlenul eleg. Mert ha egeszseges etelekbol megeszel napi 3000 kaloriat es emelle nem mozogsz semmit, nyilvan hizni fogsz.
Ha fogyni akarsz, szamold a kaloriakat es sportolj.
Keveset eszek az tuti, mert a sok ülésben nem sok energiát fogyasztok, csak szellemi munkában. Viszont sok vizet iszok, sűrűn.
Pajzsmirigyre szedek gyógyszert, rendben kéne lennie. Milyen hormont nézessek még?
Nem ertem, hogy mi ez a nagy lepontozas, talan valakinek nem tetszik az igazsag?
A kaloriadeficit es a mozgas a kulcs, azert mert, kihagyod a nasit, de egyebkent bezabalsz a nagyi porkoltjebol, nem leszel vekony. Kiveve, ha ilyen a genetikad, akkor max.
Illetve en is anno, amikor meg nem szamoltam a kaloriakat, de egeszsegesebben kezdtem el enni, szemmertekre mertem mindent, hat, oriasit koppantam. Mert oke, hogy zabkasat reggeliztem, meg csirket es rizst ettem ebedre, de mivel nem mertem le, igy siman megettem 200 gramm zabot, ami ugy kb 700 kaloria, es 200 gramm rizst, ami szinten kb 700, es maris 1400 kalorianal tartottam, pedig a kavet, vacsorat, mittudomen mit meg csak bele sem szamoltam.
Na ezert fontos, hogy figyeld a kaloriakat es merj le mindent pontosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!