Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Vékony lányok, ti mit és...

Vékony lányok, ti mit és mennyit esztek egy nap?

Figyelt kérdés

2021. márc. 8. 18:44
 1/9 anonim ***** válasza:
40%
reggeli : 1db főtt tojás egy szelet pirítóssal, ebéd, egy tál túrós csusza, vacsora.semmi
2021. márc. 8. 18:49
 2/9 A kérdező kommentje:
Jézusom, ilyen keveset eszel?:D Nekem egy átlag reggeli: 3 tojás + 1 banánból “pancake”, vagy granola, gyümölcsök, ebéd hamburger krumplival, vagy husi rizzsel, zöldségekkel, olasz vagy ázsiai tészta stb (nyilván egy nap ezekből csak az egyik), délután joghurt, vagy magvak, rágcsák, vacsira melegszendvics, esetleg pizza. És mégis csak 45 kg vagyok. Ez normális? Az utóbbi időben nem tudok hízni.
2021. márc. 8. 18:54
 3/9 anonim válasza:

Szia!!😊

Velem is ugyanez a helyzet mint veled, ugyanis szerintem tök sokat eszem mégsem hízok..

Ma pl ezeket ettem:

Reggeli: zabkása, banánnal étcsokival és granolával turbózva + tejeskávé

Ebéd: 1 grillsajt és egy szelet rántott csirkemell pirított krumplival és fűszeres tejföllel

Uzsi: 4 db sargabarackos gombóc joghurtos öntettel

Vacsi: 3 szelet sonkás sajtos melegszendvics (toast kenyér méretű kb) mellé egy kis friss saláta, aztán ittam egy kakaót is

Ja meg délután ettem egy kis szelet pudingos kalácsot, épp akkor sült ki nálunk😊

Szóóóóval szerintem ez a kaja mennyiség egyáltalán nem kevés, de mégsem hízok én sem..

2021. márc. 9. 00:32
 4/9 anonim ***** válasza:

Azt hozzátehetted volna, hogy az anorexiások és bulimiások ne írjanak!

Lsd. első válaszoló.

Tegnapi:

Reggeli:

- ébredés után egy marék mag, meg valamilyen joghurtital

- eszpresszó tejszínhabbal, cukorral

- kicsit később 1 lágy tojás, 2-3 koktélparadicsom felvágva, rá french dressing, Schär sós keksz

- tea mézzel

Tízórai - müzli:

- 3-4 ek. kukoricapehely + fél marék manduladarab vagy pl natúr kesu

- vaníliás tej, hogy ellepje teljesen

- tetejére 2-3 tk mogyoróvaj vagy mandulakrém és megszórom cukorral is

Ebéd:

- 200-250 ml leves

- 2 szelet Appenzeller Raclette

- sali: mikrozöld, rukkola, rá egy marék tökmag french dressinggel nyakon öntve, plusz 3-4 db jalapeno

Uzsonna:

- szezonális gyümölcstál 2-3 ek. juharsziruppal, magvakkal

- mandulakrémes tejeskávé és valamilyen édesség (tegnap épp 2 kinder Riegel)

Vacsi - omlett:

- 1 tojás (+ főzőtejszínnel dúsítom)

- spenót, fekete olívabogyó, fokhagyma

- reszelt parmezán

- tea mézzel

Lefekvés előtt:

- 30-40 g random mag (ebből is, abból is)

- egy bögre hideg kakaó 1-2 db "Enjoy Free" Cranberry Cookies és pár kanálka mogyoróvaj :D

Aztán sokszor még éjszaka is felkelek enni (magot, kekszet).

De van, amikor ebédre pizzát eszek, vagy spenótot, valamilyen főzeléket sült ezzel-azzal, rizses egytálat, mikormit kívánok épp.

2021. márc. 9. 14:30
 5/9 A kérdező kommentje:

Soknak tűnik, amit eszel, de mivel a nagy része zöldség, gyümölcs meg magvak, így teljesen érthető, hogy vékony vagy :D Egyébként le a kalappal, hogy ilyen egészséges étrendet tartasz! Bár nekem személy szerint kevés lenne :D

Huha, te viszont tényleg kalóriadúsan étkezel :) Genetikailag vagy vékony vagy esetleg más oka van?

2021. márc. 9. 18:32
 6/9 anonim ***** válasza:

Hány centi vagy kérdező?

Orvossal vagy dietetikussal beszéltél már a súlyoddal kapcsolatban?

2021. márc. 9. 19:05
 7/9 A kérdező kommentje:
157 cm vagyok. Voltam orvosnál, sokmindenre vizsgáltak, de minden negatív. Már csak tükrözés jöhet szóba...de lehet csak ilyen a genetikám.
2021. márc. 9. 21:29
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk 157 cm-hez közel sem extrém a súlyod. Sovány vagy ugyan, de ez nem kóros. A te korodban hasonlóan soványok voltak a szüleid/nagyszüleid?
2021. márc. 11. 08:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Reggelire műzli, ebédre valami hús vagy leves, vacsira semmi. Persze közben mindig nasizok.
2021. márc. 13. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!