Vékony lányok, ti mit és mennyit esztek egy nap?
Szia!!😊
Velem is ugyanez a helyzet mint veled, ugyanis szerintem tök sokat eszem mégsem hízok..
Ma pl ezeket ettem:
Reggeli: zabkása, banánnal étcsokival és granolával turbózva + tejeskávé
Ebéd: 1 grillsajt és egy szelet rántott csirkemell pirított krumplival és fűszeres tejföllel
Uzsi: 4 db sargabarackos gombóc joghurtos öntettel
Vacsi: 3 szelet sonkás sajtos melegszendvics (toast kenyér méretű kb) mellé egy kis friss saláta, aztán ittam egy kakaót is
Ja meg délután ettem egy kis szelet pudingos kalácsot, épp akkor sült ki nálunk😊
Szóóóóval szerintem ez a kaja mennyiség egyáltalán nem kevés, de mégsem hízok én sem..
Azt hozzátehetted volna, hogy az anorexiások és bulimiások ne írjanak!
Lsd. első válaszoló.
Tegnapi:
Reggeli:
- ébredés után egy marék mag, meg valamilyen joghurtital
- eszpresszó tejszínhabbal, cukorral
- kicsit később 1 lágy tojás, 2-3 koktélparadicsom felvágva, rá french dressing, Schär sós keksz
- tea mézzel
Tízórai - müzli:
- 3-4 ek. kukoricapehely + fél marék manduladarab vagy pl natúr kesu
- vaníliás tej, hogy ellepje teljesen
- tetejére 2-3 tk mogyoróvaj vagy mandulakrém és megszórom cukorral is
Ebéd:
- 200-250 ml leves
- 2 szelet Appenzeller Raclette
- sali: mikrozöld, rukkola, rá egy marék tökmag french dressinggel nyakon öntve, plusz 3-4 db jalapeno
Uzsonna:
- szezonális gyümölcstál 2-3 ek. juharsziruppal, magvakkal
- mandulakrémes tejeskávé és valamilyen édesség (tegnap épp 2 kinder Riegel)
Vacsi - omlett:
- 1 tojás (+ főzőtejszínnel dúsítom)
- spenót, fekete olívabogyó, fokhagyma
- reszelt parmezán
- tea mézzel
Lefekvés előtt:
- 30-40 g random mag (ebből is, abból is)
- egy bögre hideg kakaó 1-2 db "Enjoy Free" Cranberry Cookies és pár kanálka mogyoróvaj :D
Aztán sokszor még éjszaka is felkelek enni (magot, kekszet).
De van, amikor ebédre pizzát eszek, vagy spenótot, valamilyen főzeléket sült ezzel-azzal, rizses egytálat, mikormit kívánok épp.
Soknak tűnik, amit eszel, de mivel a nagy része zöldség, gyümölcs meg magvak, így teljesen érthető, hogy vékony vagy :D Egyébként le a kalappal, hogy ilyen egészséges étrendet tartasz! Bár nekem személy szerint kevés lenne :D
Huha, te viszont tényleg kalóriadúsan étkezel :) Genetikailag vagy vékony vagy esetleg más oka van?
Hány centi vagy kérdező?
Orvossal vagy dietetikussal beszéltél már a súlyoddal kapcsolatban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!