Mitől lehet hányingerem, hogyan múljon el?
19 éves lány vagyok, nem élek nemi életet, terhes sem vagyok. Alapvetően elég érzékeny az emésztésem (tejivás után rögtön hasmenés; gluténtól gyomorbajok, bélfájás, puffadás;hagymák után hányinger;olajos-zsíros cuccok érzete órákig a torkomban marad), szóval általában tudom, hogy mit kerüljek el, és, ha rosszul vagyok, az mitől van.
Viszont most fogalmam sincs. Annyit tudok, hogy pénteken sok alkoholt ittam, hánytam, másnapos lettem, másnaposan is hánytam, majd miután jobban lettem, ettem már rendes ételt is. De ez már 5 napja volt és azóta is mindennap hányingerrel kelek, kb, mintha tegnap ittam volna, és sokszor ez egész nap kitart.
Ilyen mással is volt? Mit csináljak?
Hogy érted ezt?
Írtam, hogy lány vagyok, egyértelmű a nemem. Nem ihatok alkoholt vagy mi? Tudom, hülyeség volt a fél liter, de látod, nem is bírtam, aztán azóta nem is ittam semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!