Ha kamu az összes fogfehérítős fogkrém megy egyéb csoda szer akkor hogyan lehetnék meg forgalomba?
Figyelt kérdés
2021. febr. 17. 21:07
1/9 anonim válasza:
Sok minden forgalomban van, ami még ennél is nagyobb kamu. Lásd homeopátia.
2/9 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy kamu? Az összeset próbáltad már? Megint egy Okos Tóni.
3/9 anonim válasza:
Amúgy nem minden fogfehérítős dolog kamu... A peroxidos tapaszok például tökéletesen működnek (bár hogy mennyire vannak rossz hatással a fogakra azt nem tudom).
4/9 anonim válasza:
Nem kamu,valamennyire fehérítenek. Persze ha vedeled a kávét és láncdohányos vagy, akkor tök mindegy milyen fogkrémet használsz.
5/9 anonim válasza:
én használok ilyen szereket és ezek szintentartásra jók! háromszor voltam már fogfehérítésen, mert sokat kávézom. csodát nem a fogkrémektől kell várni, de arra igenis jók, hogy szinten tartsák a fehérítést. a kókuszszén sokaknál bevált, nem peroxidos, nem roncsolja a fogakat, de szépen lepucolja a kávé nyomait a fogakról.
6/9 anonim válasza:
Működhetnek, csak lassan.
Ha viszont gyárilag sárgás árnyalatú a fogad vagy erodált a fogzománcod, sosem lesz hófehér, akkor csak a porcelán héj marad.
7/9 anonim válasza:
Az nem ,kókuszszén' hanem aktív növényi szén te tudatlan hülye.
8/9 anonim válasza:
Én dohányzom és kávézok is, mégsem sárgák a fogaim, amióta leszedettem a fogköveimet.
Amúgy lehet, hogy fehérítik a fogakat, de nem látványosan.
9/9 anonim válasza:
#1 vagyok. Egyébként nem kamu a szó szoros éretemben. Inkább az, hogy úgy működik, hogy erős dörzsszemcséket tartalmaz, amivel a kávé, bor, dohány, üdítők, tea stb. által elszíneződött felszínét a fognak "ledörzsölöd". Én ha lehetséges, inkább nem dörzsölgetném el minden nap a zománcom legfelső rétegét, azért nem használok ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!