Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért nem tudok enni, emellett...

Miért nem tudok enni, emellett hányinger kerülget?

Figyelt kérdés

Terhes biztos nem vagyok, 24 éves férfi létemre. Aktívan, versenyszerűen sportolok, az életem és a körülöttem lévő dolgok teljesen rendben vannak, de a sporthoz már nincs erőm. Sosem voltam sovány, 197 centimhez képest 144 kiló voltam, jelen pillanatban 109 vagyok. Ha eszem, hasmenésem van vagy kihányom, ritkán marad bennem. Voltam orvosnál, de semmi, ct-ztek, nem tudtak semmit, de a vizsgálatom a vírushelyzet miatt nem folytatódott. Ma megettem egy kígyóuborkát, mert az valahogy mindig bent marad, egy pár körtét ettem mellé, de az kijött, ezeken kívül más nem tud megragadni. Van valakinek tapasztalata ilyennel?

Esetleg ha úgy van, magánba is, nem tudtok javasolni szakembert?

Sopronban élek, de elmegyek emiatt már bármerre, csak derüljön ki, semmi erőm. Ja, rákos a vizsgálatok szerint nem vagyok.

2021. jan. 21. 21:07
 1/4 anonim ***** válasza:
92%

Mindenesetre a folyadékról ne feledkezz meg, nehogy kiszáradj a sok hányástól. Az uborka vízhajtó. Jót tesz, amúgy, de ha mást nem fogad be a szervezeted, csak van valami komoly oka. Forszírozd a további vizsgálatokat.

A laborvizsgálatok nem mutattak ki semmit? Nem lehet valami bakteriális fertőzés? Vagy valamilyen bélrendszeri probléma?

A vérnyomásod, szíved rendben?

2021. jan. 21. 21:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! Korábban fogyókúráztál? Vagy esetleg szedtél valaha hashajtókat? A túlzott hashajtó miatt is lehet ilyen, hogy nem marad benned kb semmi.
2021. jan. 21. 21:20
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem fogyókúráztam, nem szedtem hashajót szerintem soha életemben. A vérnyomásom tökéletes, picit néha magas a pulzus, de nem gyakran.

A laborvizsgálatokat november 11-én megszakították, azóta lehetőséget sem adtak.

2021. jan. 21. 21:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Na mizu kérdező?
2021. ápr. 9. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!