Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Napi 1 liter tej egészséges...

Napi 1 liter tej egészséges vagy már inkább káros?

Figyelt kérdés
2021. jan. 4. 22:42
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
2021. jan. 4. 23:10
 12/23 anonim ***** válasza:
56%
Lehet pampogni hogy hulyek vagyunk. De tenyleg nem nekunk van szanva
2021. jan. 4. 23:12
 13/23 anonim ***** válasza:
61%
A fejlettebb (nem 100 éves nagyonokos) kultúrákban hanem több ezer éves múlttal.. ahol nincs kaja.. ott a tej tápanyag.. de nem tej formájában fogyasztják.. sajt túró - egyéb.. az egészség relativ.. régen a túlsúly jelentette a jól táplált egyént.. most a nem.. :-) Az egészség, a teljesség szinonímája.. akkor vagy egész, ha nem vagy fél.. :-) ergo jól érzed magad a bőrödben, teljes értékű életet tudsz élni.. sztem egy liter tejjel.. ez lehetséges :-))
2021. jan. 4. 23:12
 14/23 anonim ***** válasza:
34%

Inkább azon kellene elgondolkozni, hogy a természet világában vajon hányszor fordul elő, hogy az egyik élőlény egy másik élőlény tejét fogyasztja literszámra és naponta?!

Eközben ne feledkezzünk el a tejlobbi milliárdos bevételeiről sem.

2021. jan. 4. 23:42
 15/23 anonim ***** válasza:
73%

"Minimum napi 2 liter még is itt vagyok 26 évesen teljesen egészségesen"

Ez azután a nagy érdem.

2021. jan. 4. 23:47
 16/23 anonim ***** válasza:
59%

---és a tejlobbi ? miakonteó van itt? :-)

" a természet világában vajon hányszor fordul elő, hogy az egyik élőlény egy másik élőlény tejét fogyasztja literszámra és naponta?!" -szerintem a playstation sem játszik más "állatoknál" :-) rájöttünk arra, hogy jó.. a kígyó megeszi a madár tojását.. ez érthető? A tehenet lexopni nem tudja.. hogy fejné meg? Nooormális??? - Maaargit?

2021. jan. 4. 23:48
 17/23 anonim ***** válasza:
36%
Ha kicsit is utána olvastok, kedves tejivók, hogy ez mennyire nem egészséges lehet, hogy nem isztok literszám tejet.
2021. jan. 4. 23:55
 18/23 anonim ***** válasza:
42%
17.. én nem iszom.. de az ember tudja mi kell neki.. és ha tej kell.. hát tej kell.. ha félted az életed a tejtől, az nem egészség.. lehet, hogy belgyógyászatilag az, de, hogy pszichésen nem, az biztos.. tehát máris nem egészség.. igaz? egészség, ha teljes életet élsz.. minőségit.. amilyet akarsz.. olyan hosszút, és olyan tartlmasat..
2021. jan. 5. 00:06
 19/23 anonim ***** válasza:
17%
K*pják be azok az emberek akik lepontozzák a tej szeretőket
2021. jan. 5. 03:18
 20/23 anonim ***** válasza:
33%

Nem azzal van gond hogy szereted a tejet. Igyad, nekem mindegy :)

Attól még tény, hogy semmi egészséges nincs benne, főleg azokban nem, amit a boltban veszel. De amúgy se, a tej addig kell a szervezetnek, amíg csecsemő vagy és anyádét iszod.

2021. jan. 5. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!