Édes apám 52 éves vastagbél daganatos férfi, folyamatos fájdalmai vannak, mit főzzek neki?
Figyelt kérdés
Akinek van ebben tapasztalata kérem segítsen, esetleg privát üzenetben egy dietetikus telefonszámát..2021. jan. 3. 12:33
1/12 anonim válasza:
Főzz azt, amit szeret. A rák és a fájdalom szempontjából mindegy, hogy mit főzől. Az ételtől nem fog elmúlni sem a fájdalma, sem a vastagbélrákja.
2/12 A kérdező kommentje:
Elnézést rosszul tettem fel a kérdést, alig akar enni, a alap ételekről amiket eddig evett rosszulvan, ezért alig eszik, gyógyszereket viszont rengeteget.
2021. jan. 3. 12:44
3/12 anonim válasza:
Itt vannak jó információk ezzel kapcsolatban: [link]
De ami a legfontosabb a daganatos betegségeknél, hogy minden felmerülő kérdésről őszintén beszéljetek az onkológusotokkal, ez az a betegség, ahol merni kell kérdezni.
7/12 anonim válasza:
Ha én rákos lennék valaha is az életben, nem mennék kemora hanem ezt csinálnám:
8/12 anonim válasza:
És igen, az ételtől akár el is múlhat a vastagbélrákja!
9/12 anonim válasza:
Kurkuma, gyömbér ezek is jók nagyon, bele szoktam rakni a currybe, meg veszek ilyen curry fűszerkeveréket, hozzá barna rizst főzök vagy bulgurt
10/12 anonim válasza:
Mindenképpen gyomorkímélő, nem zsíros, nem fűszeres ételeket, innentől kezdve ami jól esik Neki.
Nem tudom ismeritek-e a Nutridrinket? Esetleg azt is bevonhatjátok egy-két étkezés helyett/mellett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!