Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szerintetek normális dolog...

Szerintetek normális dolog fekve enni? Ti szoktatok?

Figyelt kérdés

#Fekve evés
2020. dec. 19. 17:36
 1/7 anonim válasza:
69%
Nem tudom mit értesz azalatt, hogy "normális". Könnyen megfulladhatsz, ha fekve eszel. Ennek függvényében döntsd el, hogy normális-e.
2020. dec. 19. 17:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mit jelent a fekve. Ha úgy, hogy hogy fekszel, de a fejed neki van támasztva valami támlának, szóval majdnem ilyen félülő pózban vagy, akkor úgy én is gyakran eszek. Viszont vízszintes pozícíóban nem tudok enni, folyton félrenyelem. Ahogy az első is mondja, az veszélyes.
2020. dec. 19. 17:44
 3/7 anonim ***** válasza:
54%
szeretek hason fekve enni, miért ne lenne normális?
2020. dec. 19. 18:33
 4/7 anonim ***** válasza:
85%
Kisgyerekkent fejjel lefele is ettem, mig ram nem szoltak. De rossz, ne csinald. Mikor az ember bazi beteg, a fejet akkor is megtamasztjak eveshez, ivashoz.
2020. dec. 19. 19:09
 5/7 anonim ***** válasza:
71%
Új-Zélandon meg fejjel lefele esznek.
2020. dec. 20. 19:54
 6/7 anonim ***** válasza:
66%
Úristen! 60 éve fekve eszem, és ezt most valakik megkérdőjelezik, az egészségre hivatkozva?
2020. dec. 25. 18:45
 7/7 anonim ***** válasza:
55%

veszélyes, nem egészséges, de mindenki úgy csinálja, ahogy szeretné, ahogy neki jól esik.

(hozzáteszem, én is szeretek fekve enni, mert nekem kényelmes)

2020. dec. 26. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!