A testépítőknek és a kövéreknek hogy van pénze annyi kajára?
Nos az én véleményem szerint:
Ahova én járok konditerembe egy személyi edző van. Múltkor kérdeztem a pultos lányt, hogy kb. hány kliense lehet, amire ő azt válaszolta, hogy olyan 30-50. Múltkor hallottam, hogy 3000Ft/óra nála. Mindegyik vendég kb. 2-3x jön egy héten. Vagyis 40 vendég * 3000Ft * 3 alkalom. Azaz 360 ezer. Ebből azért kijön bőven csirkemell, fehérje por egy hónapra. Kb. 10 ezer egy kiló fehérje, ami egy hónapra elég.
Ducik:
Ha valaki kövér az nem jelenti azt, hogy az amiatt van, mert jól keres. Családomban vannak ducik és nem azért azok, mert jól megy a szekér, hanem mert nem egészséges kaját esznek. Párizsi, rántott hús, kolbász, szalámi, fehérkenyér. Ha most belegondolunk a legtöbb magyar nem natúr csirkemellet eszik rizzsel, hanem rántott húst, fehér kenyeret vajjal stb.
Remélem tudtam segíteni a válaszommal :)
Ma az elhízás már civilizációs betegség.
Afrika-szerte megfigyelhető, hogy ahol már egy picit jobban élnek (nincs éhezés, és elterjednek az olcsó ételek), ugrásszerűen megnő a kövérek száma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!