Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hasmenés? Mi lehet a baj? Mit...

Hasmenés? Mi lehet a baj? Mit egyek?

Figyelt kérdés

Ma reggel arra ébredtem, hogy fáj a hasam, és rohannom kellett mosdóba. Híg volt a székletem. Utána visszafekudtem pihenni. Majd később reggeliztem rá elkellett mennem megint mosdóba és hígabb volt. Rá később mégegyszer. Vettem be széntablettát. Csak nem tudom mitől lehet.

Tegnap délután ettem gulyáslevest, kicsit zsíros volt talán. Mást nem ettem ami olyan, vacsira konzerv májkrémet ettem kenyérrel. Napközben 4-5 almát. Reggelire párizsit.

2020. dec. 5. 10:11
 1/4 anonim ***** válasza:
72%
Akkor elkaptál valami vírust.
2020. dec. 5. 10:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem hiszem..
2020. dec. 5. 10:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Stressz?
2020. dec. 5. 11:33
 4/4 anonim válasza:
Nyugodtan ehetsz sima pirítóst, fokhagymás pirítóst, sima rizst, főtt krumplit, sima tésztát. Az a lényeg, hogy ilyen nagyon egyszerű ételeket egyél. Desszertre pedig 70%-osnál magasabb kakaótartalmú csokit egyél!
2021. júl. 4. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!