A lisztérzékenységet megállapító vizsgálat (ok) miből áll (nak)?
Sajnos a háziorvosom gyanakszik arra, hogy lisztérzékenységem van, mert vashiányom van és vérszegény is vagyok és ráadásul egy fél éve különféle emésztőrendszeri problémáim vannak, mint pl: nagyon gyakori hasmenés, haspuffadás,gázképződés,görcsök stb.és emellé nagyon nagy mértékben hullik a hajam (1-1 hajmosás alkalmával 30-40 szál a kezemben marad és akkor még nem beszéltem a fésülködésről...) és az elmúlt 1 évben több hónapig tartó kiütéseim is voltak testszerte, amit az orvosok azóta se tudnak megmagyarázni...
Mindezek miatt kaptam beutalót lisztérzékenységi vizsgálatra, viszont sajnos csak október végére kaptam időpontot és addig viszont nem tudom, hogy mit csináljak, hogy tudnám elkezdeni kideríteni, hogy valójában mi bajom van. 2 hete volt gyomortürözésem, ott viszont az orvos nem talált semmit, viszont biopsziát nem csinált.
Ha bármiben tudnátok nekem segíteni nagyon hálás lennék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!