Hogy miért van az, hogy nem hat rám a koffein, néha-néha szoktam inni edzés előtti port (200-300mg koffein), de se az nem hat, se az energia ital?
Figyelt kérdés
2020. okt. 27. 13:46
1/4 anonim válasza:
A koffein nekem is olyan mint másnak a gumicukor :D
Nyilván már elég komoly toleranciád van, illetve amúgy sem vagy túl érzékeny rá.
Amúgy mit vársz tőle? Pörgetni akarod magad edzésre, vagy csak nem akarsz fáradt lenni annyira?
2/4 A kérdező kommentje:
pörgetni akarom magam edzésre, azt elfelejtettem hozzá tenni, hogy nem fogyasztok kávét egyáltalán, energia italt meg 1x egy hónapba kb
2020. okt. 27. 14:01
3/4 anonim válasza:
Engem se pörget fel a koffein pedig naponta kávézok.
Szerintem mindenkinek máshogy reagál a koffeinre a szervezete van akinek nem használ semmit,csak az íze miatt isszák(mint én is a koffeines italokat.)
4/4 anonim válasza:
Milyen élettani mérési eredményekkel támasztod alá kijelentésedet ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!