Ez mennyi kalória? Kevés?
Reggelire 1 sajtos bundás kenyér, 2 dl. tej.
ebédre Gombás húsos pörkölt galuskával. 1 tányér.
Vacsorára. 1 bagett két virslivel, majonézzel..
közbe ettem egy jékrémet, pár szem cukrot, és szilvát. (4-5 szem.)
köszi a választ.
nem nagyon értek az ilyenekhez, ezért megkérdem.. mennyi az átlag kalória bevitel? vagyis ami egészséges...
amúgy 14/L
1500 KJ/nap, de ebben van átlag mozgás is.
Pont olyanokat eszel, amiben nagyon sok a szénhidrát. Galuska, majonéz, bagett, jégkrém, cukor.
Itt meg tudod nézni, hogy mennyire lenne szükséged. Gyanítom, hogy 1500-nál jóval többre, mert tizenévesen több kell. Az 1500 kalória normális fogyókúrához szükséges (felnőtt nőnél).
Szerintem nem a mennyiséggel van baj, hanem a minőséggel, mindhárom főétkezésre tömény fehérlisztes dolgokat ettél, zöldséget viszont egyáltalán nem. Az a pár szem szilva nagyon kevés, a jégkrém és a cukor viszont fölösleges és egészségtelen.
Nem kéne kövérnek lenned, anyagcserefüggő, ki mitől mennyi idő alatt hízik el, de ha nem hízol, sajnos a cukor és liszt neked is pont olyan egészségtelen, és hosszú távon ugyanazokat a betegségeket okozzák, mint a kövéreknek.
köszi az oldalt. :)
hát én sajnos nagyon sovány vagyok. :( Pedig egy nap minimum ennyit eszek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!