Hogy szeressem meg az avokádót?
Figyelt kérdés
Hízni szeretnék, és láttam hogy az avokádóban sok kalória van. Van rá mód hogy megszeressem? És aki tud jó kalória dús kajákat, az leírná? Köszönöm előre Is2020. okt. 12. 19:26
1/11 anonim válasza:
Csinálj belőle guacamole-t, és fehér kenyérre kenve edd!
De mondjuk annyit nem fogsz tudni megenni belőle, hogy az számítson....
Én fogyizós korszakban is szoktam enni. :-D
2/11 anonim válasza:
Ha nem szereted ne egyél. Minden, amiben van kenyér, tészta, krumpli, rízs, azt eheted. A mennyiség sem mindegy, azt is növelni kell. Természetesen ezeket változatosan, hússal, zöldséggel, tejtermékekkel stb. Egyél gyümölcsöt, olajos magvakat. Zabkása tejjel, ízesítőkkel, gyümölccsel is elég kalória dús tud lenni.
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat
2020. okt. 12. 20:19
4/11 anonim válasza:
Sült krumpli mellé darabold fel és picit sózd meg. Isteni!:)
5/11 anonim válasza:
Viszont ha nem jön be, nehogy kiadd a kutyának vagy cicának a maradékot, mert állatokra mérgező...
6/11 A kérdező kommentje:
Köszi
2020. okt. 12. 20:40
7/11 anonim válasza:
Gondolom a kérdező nem hájas akar lenni, ezért ne ajánljatok neki gluténbomba kajákat. Ahhoz, hogy tömeget szedj fel és egészséges is maradj, teljesen más étrend kell. Javaslom [link] ennek az oldalnak a böngészését, nem kell grammra méregetni, de egy kb képet ad a táplálkozásról. A glutén egyéb káros hatásairól ne is beszéljünk.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszi
2020. okt. 12. 21:40
9/11 A kérdező kommentje:
7.: Az a gond, hogy még középiskolás vagyok és a menzán kajálok... Ott megeszek mindent, mert elég jó szokott lenni a kaja. Azért a többi étkezést megcsinálom, ahogy írják. Köszi szépen. Szép estét
2020. okt. 12. 21:45
10/11 Tabbouleh válasza:
Az avokádónál még jobb kalória szempontjából a mogyoróvaj. Kis térfogatú, finom és mindenre is kenhető/rakható. Pl zabkása mogyivajjal, palacsintába, húsokra is király cukormentes mogyivaj, tésztákhoz szószba stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!