Más is szokott fekve enni?
Figyelt kérdés
Egyszerűen így esik jól. Utálok asztalnál szertartásosan ülni egyenes háttal enni. Pedig megtanítottak rá. Van még aki szeret vizszintes helyzetben enni?2020. okt. 4. 20:54
1/6 anonim válasza:
Jelen! Életem első 20 évében anyám cseszegetett érte, most meg a férjem nem bírja elviselni. Inni is szoktam így, egy kezemen megtudom számolni hányszor nyeltem félre.
2/6 anonim válasza:
Nem, mert nem akarok megfulladni. A nyelés is más fekve.
Plusz Bitter Sándor is az ágyban evett mikor megfulladt, mindig erre gondolok és inkább normális testhelyzetben eszek-iszok.
3/6 anonim válasza:
Nekem meg nagyapám az asztalnál éves közben halt meg. Azóta az egész család állva eszik mert ülve nyilván veszélyes.
4/6 anonim válasza:
Én fekve jobban szeretek. De nem hanyatt fekszek, hanem az oldalamon, miközben a könyökömön támaszkodok. A római gazdagok is így ettek, ők is tudták, h mennyire kényelmes.
5/6 anonim válasza:
Muszáj úgy ennem, mert ha bevonulunk többen a tévés szobába, akkor már csak az ágyakban elterülve jut hely. Lehetne még valakinek a tévéasztalhoz ülni, de akkor a többi nem lát. Nem vagyunk az a család, aki túlzottan játssza az eszét ilyen etikett-ló2asz ügyen. Nagyon max levessel megyünk asztalhoz, de én nem nagyon eszek leveseket.
6/6 anonim válasza:
4-es
Össze is omlott a birodalmuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!