Mi volt a legmegdöbbentőbb meghízás, amit láttatok, akár távoli ismerősről legyen szó akár közeli rokonról?
Nagyon vékony lány volt 20 éves kora körül, haspoló is mehetett (90-es évek), tényleg vékony.
Most, két (már tini) gyerek, és valami pajzsmirigy gond után legalább 130 kg.
Koliban egyik srác. Egyszerre költöztünk be egyetem kezdéskor. Akkor kidolgozott teste volt meg kockás hasa, amit előszeretettel mutogatott a folyosón meg az udvaron. Mindig legyeskedett körülötte valami csaj. Aztán bulizás, meg a haverjával elkezdtek vicces cigizni rendszeresen. Az meg étvágyat csinál. Sokszor láttam h pizzát rendelnek olyankor. Gyorsan hízni kezdett, de a szokásain nem változtatott. Sőt egy idő után az volt a szokványos h 4 pizzával ment fel, persze nem tudom pontosan, de szerintem csak kettejüknek.
A haver az egy idő után elkezdett jobban odafigyelni, de a srác az nagyon durván elhízott. 50 kilót simán felszedett 4 év alatt.
Nem volt megdöbbentő,mert kedvesem volt.....140 kg-os volt,mikor megismertem,190 kilós,mikor szakítottunk,mert Angliába költözött.
Ő alapból is kövér volt,majd hormonális gondok miatt hízott meg ennyire.
Hozzáteszem,hogy imádtam így.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!