Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Korog a gyomrom utána bugyog...

Korog a gyomrom utána bugyog a tarkóm?

Figyelt kérdés
Nehéz elmagyarázni, az lenne a problémám hogy lefekvés után ha korog a gyomrom, a korgâs után közvetlenül tarkómnál valamiféle bugyogó, sercegőhangot hallok, ezek után könnyebben elalszok de ha ezek a folyamatok nem következnek be, abban az esetben másnap rosszul vagyok, szédelgek. alig tudok elaludni mintha nyomás alatt maradna a fejem. A vérnyomassommal nincs baj. Néha pont a sok étkezés hozza elő ezt az érzést, napközben ha megtörténik étkezés előtt vagy után, sűrűbben étkezés közben az a hang, abban a pillanatban elmúlik minden panaszom. Hozzá tenném ha hajnalokig forgólodok de egyszer csak jön a korgâs meg a tarkó hang amivel párosul abban a pillanatban el tudok aludni. Próbálkoztam hogy éhesen fekszek le vagy jól lakottan, de nem hinném hogy össze függ a két dolog, néha éhesen sem jön ez a fajta korgâs.
2020. okt. 1. 07:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem háziorvostól kérdezd meg ezt vagy neurológustól.
2020. okt. 1. 08:29
 2/2 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy neurolus nem talált semmit, ezek után a házi orvos beutalt a pszichiátriára. De a sercegést nem a fejemben hallom, mert ha a párom a fülét a tarkómra rakja ő is hallja a sercegést. Azt gondoltam tettem fel itt a kérdést mert hátha valaki tapasztalt ilyet vagy tudja mi lehet.
2020. okt. 1. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!