Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hatásos diéta étrendet tudnáto...

Hatásos diéta étrendet tudnátok mondani?

Figyelt kérdés
Jelenleg 98 kg körül vagyok és leszeretnék fogyni 60kg-ra legalább. Tudom hogy rengeteg diéta van, kinek-melyik volt hasznos stb, de én olyanra lennék kíváncsi ami a legtöbb embernek bevált.(igen,tudom hogy mozogni is kell a diéta mellé és úgy hatásos)

2020. szept. 18. 11:55
 1/8 anonim ***** válasza:
41%
Nem _KELL_ mozogni hozzá. Kevesebbet kell enni 20-30%-kal mint előtte. Én naponta 5x ettem. Lecsökkentettem 3-ra. MIndenből kis adagot ettem, és láss csodát, szenvedés nélkül 2 hónap alatt 10 kilót lefogytam.
2020. szept. 18. 12:08
 2/8 anonim ***** válasza:
58%

Kalória számlálás, próbáld ki a kaloriabazis.hu-t. Kiszámolja a súlytartó keretedet, lecsökkented 500kcal-al. A kereten belül bármit lehet enni, de érdemes odafigyelni a CH/fehérje/zsír arányra, ezt is számolja.

A legfontosabb, hogy az adagokat csökkentsd, a hagyományos köreteid egy részét lecseréld zöldségre. Ilyen túlsúllyal érdemes lenne kivizsgáltatnod magad endokrinológussal, mert lehet pajzsmirigy problémád, vagy szénhidrát anyagcsere zavarod, amit kezelni kell.

2020. szept. 18. 13:30
 3/8 A kérdező kommentje:

Sajnos az endokrinológus egyből elküldött, miután mondtam neki hogy már nincs időm a sportra. Régebben amíg rendeszeres táncoltam, kéziztem akkor is ez volt a helyzet, ezek sem segítettek.

A vizsgálat eredménye éppen a határnál volt, így tervbe van egy másik endokrinológus, aki reményeink szerint normálisabb lesz és végig hallgat, nem egyből elküld.

2020. szept. 20. 09:13
 4/8 anonim ***** válasza:

Olyan nincs, hogy nincs időd mozogni, nagyon rossz hozzáállás. Naponta 20 perc otthoni torna, tele van a Youtube videókkal; séta ahelyett, hogy a tömegközlekedést válaszd mindenkinek belefér. Ettől függetlenül az endokrinológus érthetetlen, hogy miért küldött el.

Ha nem mozogsz anélkül le lehet fogyni, de a hormon rendszered egyensúlyban tartásához kellene a mozgás.

2020. szept. 20. 10:02
 5/8 anonim ***** válasza:

Kifogás, kifogás hátán. Napi 30-40 fekvőtámasz, kis ugrándozás otthon csodákra képes. Persze 80%-ban a kaján múlik minden. Szóval ha szarul eszel, akkor hiába mozogsz egész nap, nem fogsz fogyni.

Ide nem endokrinológus kell, hanem kalóriaszámolás, plusz napi 20 perc mozgás.

2020. szept. 20. 10:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Ja, és ha erre is írsz valami kifogást, akkor pszichológus :D
2020. szept. 20. 10:33
 7/8 anonim ***** válasza:

Napi 1 órája mindenkinek van mozogni. Csak akarni kell. Egyébként bevált dolog ha csökkented a szénhidrátbeviteledet, illetve egészségesebb alternatívákat választasz. Pl fehérlisztes cuccok helyett 1 fokkal jobb a teljes kiőrlésű.

Sokkal Több zöldségköret, kevesebb tészta-gabonafêle-krumpli- kenyér. + Mehetnek a húsok, tojás, olajos magvak, sajtfélék, natúr joghurt, túró, tejföl. + Rendszeres mozgás.

Ennél egyszerűbb módszer nincs.

Ésszerűség. És számolgatásból se kell álljon az életed, csak ne 3 tányér legyen az ebéd, de a fogyásért meg kell dolgozni. Nincs ingyen!

2020. szept. 20. 17:31
 8/8 anonim ***** válasza:

Ir diéta vagy candida diéta. Ne számolj kalóriát mert megőrülsz. És soha ne éhezz

Azért egy sétának bele kellene férnie a napba és hétvégén meg valami plusz mozgásnak.

2020. szept. 21. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!