Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szerintetek sovány vagyok?

Szerintetek sovány vagyok?

Figyelt kérdés
32 éves férfi vagyok 172 cm magas és 56 kiló. Sokszor mondják nekem hogy híznom kellene de nem igazán sikerül. Nem érzem magam gyengének mert a fizikai munkát is jól bírom csak bosszant nagyon amikor a testsúlyommal nyaggatnak

2020. szept. 12. 10:14
 1/5 anonim ***** válasza:
93%

Hát az biztos hogy kövér nem vagy:D olyan plusz 10 kilóval lennél átlagos, de ha te így érzed jól magad akkor semmi baj nincs ezzel(és persze ha rendesen eszel, egészséges vagy). Nekem tetszett már olyan srác aki 176 centivel ennyi.

Én 163cm és 48 kiló vagyok, engem is szekálnak,aggódnak értem de én jól érzem így magam,és sok mindenkinek meg pont így tetszem.

Ha kicsit teltebb lennél akkor az lenne a probléma,ha átlagos akkor valami más. Úgyse lehet mindenkinek megfelelni,szóval csak azzal érdemes foglalkozni akinek igen

2020. szept. 12. 10:31
 2/5 anonim ***** válasza:
30%

Hát elég girnyó vagy ezek szerint (nem bántásból),de ha neked így jó akkor viszont ne hízz, ha egyszer elkezdesz hízni utána szívás visszafogyni,másrészt meg utána nem fogsz tudni megállni.

A túlzott edzést se ajánlom, csak a szívedet meg az ízületeid teszed tönkre.

2020. szept. 12. 10:35
 3/5 Honexya ***** válasza:
93%
ne foglalkozz mások véleményével, ha te így érzed jól magad, egészségesnek érzed magad, akkor úgy vagy jó ahogy vagy. ha nagyon zavar, hogy szekálnak (hisz mondani könnyű, hogy ne foglalkozz vele :)) akkor menj fel 60 kilóra, szép kerek szám, de csak is magadért tedd!
2020. szept. 12. 10:37
 4/5 A kérdező kommentje:
Az elhízás veszélye nem fenyeget mert a családban senkinek nem volt probléma az elhízással. Edzenem sem kell mert a munkám és a másodállásom is olyan hogy felér egy konditeremmel. Eszek rendszeresen egészséges életmódot folytatok nem dohányzok alkoholt soha nem fogyasztok. A munkahelyen a 80 kilós kollégák nem bírják a beteget mozgatni én meg a kis 50 pár kilómmal könnyedén mozgatom.
2020. szept. 12. 12:39
 5/5 Honexya ***** válasza:
93%
3-as vagyok. akkor nincs miért aggódnod! éld az életed úgy, ahogy te jól érzed magad, ne úgy, ahogy mások megmondják. :)
2020. szept. 13. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!