Daveed18 kérdése:
178cm vagyok,60kg és szeretnék +ba hízni egy 10kg-ot hogy meglegyek 70kg,mert vékonynak tartom magam, szedek béres csepet, de nem érzem hogy használna, napi 5*étkezzek normális ételeket, de így se tudok hízni sajnos,hogyan tudnék,mit kéne ennem?
Figyelt kérdés
2020. szept. 3. 10:30
1/4 A kérdező kommentje:
Reggelire általábban, kakaós csigát,virslit, péksüteményeket szoktam enni, ebédre pl: húsleves, rántott szelet,burgonyapüré,savanyúság, szoktam enni sok nasit is, joghurtokat pl, süteményeket, vacsorára általábban piritost eszek, vagy sonkás melegszendvicset.
2020. szept. 3. 10:33
2/4 anonim válasza:
Elöször is kezdd el kiszámolni, mennyi kalóriát fogyasztasz naponta (a kakaós csiga és társai nem feltétlen okoznak hízást), meg a makrókból mennyit viszel be.
A béres csepp meg hasonló szereket nyugodtan felejtsd el, az csak lehúzás.
Nem ártana elkezdeni sportolni - nem kell edzöterem, rengeteg más, olcsó/ingyenes lehetöség is van -, azzal kellö mennyiségü izmot is fel tudsz építeni, mert nem hiszem, hoyg a "hízással" az a célod, hoyg zsírpacni legyen belöled.
De amíg nem vezeted minimum egy-két hétig a kalória/makró értékeket, addig nem lehet konkrétabb tanácsot adni, mert nem lehet tudni, mi hiányzik az étrendedböl. (A számoláshoz a [link] kifejezetten alkalmas)
3/4 anonim válasza:
Érdemes volna körülnézni a családban, hogy genetikailag vagy -e vékony, ha nem, akkor kivizsgáltatni, hogy nem -e anyagcsere, vagy más betegség áll a háttérben. Valóban lehet, mint előttem írták, hogy hiába mindent, de összességében kevesebb mennyiséget eszel, mint ami a súlyod gyarapodásához szükséges. Sokaknak csak a súlyzós edzés, és a fehérje dús tömegnövelő étkezés hoz csak változást.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2020. szept. 4. 09:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!