Miért egyre divatosabb a teljesen tiszta táplálkozással való villogás?
Figyelt kérdés
#cleaneating #mutimiteszel_fitt #fdoe
Csak néhány a manapság legfelkapottabb Instagram hashtagek közül. Egyre több olyan profilt látni, melyeknek a létrehozója büszkén mutatja hogy ő bizony nem szennyezi magát semmi pekáruval, túl zsíros vagy túl magas szénhidráttartalmú étellel!
Ez lenne a jövő?
Ez számít normálisnak?
Elutasítani és megtagadni azt ami hétköznapi étel és nem #superfood?
Ti mit gondoltok erről?
2020. aug. 11. 23:01
11/17 anonim válasza:
Nem hiszem. Lassan 8 millárdan vagyunk.
12/17 anonim válasza:
#11 Nyílván fekete-afrika azon részeibe is fog költözni más.
13/17 anonim válasza:
Hát, nemtom, én most rákerestem az instán, azt hittem, valami finom zöldséges kaják lesznek, de csak undorítóra elkészített zabkásákat találtam meg ilyen lavórméretű bilikben tálalt chia pudingokat. :D Annak ellenére, hogy mindkét kaját szeretem egyébként, ezek most inkább csak elvették az étvágyam.
14/17 anonim válasza:
Akik ma ezt hirdetik, néhány éven belül elkezdenek dolgozni. Amikor majd önálló háztartást vezetnek, és nem apuka pénzén veszik a műkaját, hamar alábbhagy a lelkesedésük.
15/17 anonim válasza:
Meg a 8-10 órás munka után még nekik kell megcsinálni nem főz anyuka helyettük.
16/17 anonim válasza:
Ugyan olyan divat mint régebben a gluténmentesség, vagy a vegán étrend ez is majd lassan alábbhagy és kész. Én ezeket a trend étrendeket meg jajj számuljuk ki csillagászati pontossággal miből mennyit eszünk, mennyi kalóriát égetünk el, ne egyél ezt ne egyél azt mindig is hülyeségnek tartottam. Sose figyeltem ezekre mégsem híztam el se nem rossz az egészségem.
17/17 anonim válasza:
Ha már a furkójukkal nem tudnak (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!