Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit igyak reggel tejeskávé...

Mit igyak reggel tejeskávé helyett?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a tejeskávét. Azt nem tudom hogy csak az íze miatt vagy azért is mert kicsit felpörget, de valami mást kellene innom, mert mindíg megcsikar, van hogy egész délelőtt kijárkálok tőle. Reggelizni keveset szoktam, egy zsömle vajjal és valami felvágott de azt is főleg azért, hogy ne legyen sok savam. A natúr kávét nem szeretem, a tea is savat csinál...
2010. aug. 4. 11:38
 1/10 anonim ***** válasza:
gyümölcslé?
2010. aug. 4. 11:40
 2/10 anonim ***** válasza:

Én mostanában Maci kávét iszom (cikória), bár ez nem pörget fel. ;-/

Íze azonos a kávééval, csak én nem ihatok kávét, de nagyon hiányozna az íze. Simán tejbe rakom, nem vízbe és hozzá egy kis tej. Mondjuk én a kávét is így ittam régen.

2010. aug. 4. 11:43
 3/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ki kéne vizsgáltatni magad, miért vagy rosszul a tejeskávétól is meg a teától is. Ez nem igazán normális.

Meg a sok sav sem. Azt kezelni kell.

2010. aug. 4. 11:46
 4/10 anonim ***** válasza:
Én kakaót szoktam helyette. de gondolom akkor majd az is megcsikar.
2010. aug. 4. 11:49
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem is ez volt a bajom,és egyre rosszabb,borzalmasan görcsöltem a kávétól.Végül elmentem a belgyógyászatra,ahol kiderült hogy bélgyulladásom van,és persze ilyenre a kávé is csak elősegíti a görcsöket,aztán tovább kezeltek és kiderült tejallergiám van...és mindenképp mellőznöm kell a kávét.Most már 2 hónapja feketeteát iszom,mert a pickwick teák is tartalmaznak tejszint,kávét 10 évig ittam de egyátalán nem hiányzik.Nekem a gyümölcslétől is megy a hasam.Neked kell rájönni mi jó!
2010. aug. 4. 11:50
 6/10 anonim ***** válasza:
Csinálj magadnak instant cappuccino-porból kávét, abba már nem kell tej, és ugyanúgy tejeskávé íze van. Anyukám tejcukor-érzékeny, tejet nem ihat, ő is ezt szokott inni.
2010. aug. 4. 11:53
 7/10 A kérdező kommentje:
Próbáltam már ilyen 3 az 1-bent de nekem az vízzel lötyi :) Valószínüleg a tej mozgatja meg a beleimet. Milyen márkát isztok?
2010. aug. 4. 12:52
 8/10 anonim válasza:
igyál vizet, nem kell túlvariálni a dolgot
2010. aug. 5. 11:01
 9/10 anonim ***** válasza:
tea
2011. jún. 9. 15:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Nescafé 3in1, kevés vízzel nem lötyi. Esetleg a tejport próbáld ki, hátha az nem okoz gondot.
2011. jún. 10. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!