Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Húzhazok 4 nap alatt 8 kilót?

Húzhazok 4 nap alatt 8 kilót?

Figyelt kérdés
A hét elején 8 kilóval voltam kevesevbb mint most, igaz 2 nap elengedtem magam, de nem érzem úgy hogy 8 kilónyi kalóriamenniséget vittem be

2020. júl. 30. 07:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hová akarod és mivel húzni?
2020. júl. 30. 08:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Mármint nem szerettem volna hízni hanem"felcsúszott"
2020. júl. 30. 08:50
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nőknél menzesz előtt és alatt tele van a test vízzel, az is nagyon megnyomhatja a súlyt. Bár nem tudom, milyen nemű vagy.
2020. júl. 30. 09:49
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Kizártnak tartom. Ennek lehet egy része víz, egy másik része salakanyag. Az is lehet, hogy a mérleggel van a gond.

Egy példa: tegyük fel, hogy itthon reggel megmérem magam, egész nap eszek-iszok, aztán este átmegyek anyukámhoz és az ő mérlegén is megmérem magam. Az ő mérlege mindig többet mutat pár kilóval, mint az enyém, így simán lehet, hogy a két eredmény között 5 kg különbség lesz, anélkül, hogy egy kilót is híztam volna.

2020. júl. 30. 13:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha ez igy lenne akkor az vese esetleg sziv problemára utalhat. Ha a lábadba nincs viz, mert ott fog elöször jelentkezni, akkor nagy gond nem lehet, legfeljebb rossz a mérleg
2020. júl. 31. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!