Ki hogy vette észre hogy gluténérzékeny? Mik voltak a tünetek?
Nekem barátnőm az, nálam most gyanú van valamilyen érzékenységre.
Neki nagyon ment a hasa, gyakori híg széklet. Hasfájása volt, de neki bőrtünetei is lettek emellé.
#3 remélem kiderül neked, hogy mi a ludas!
Én a második válaszoló voltam, nemrég jött meg az IgG intolerancia tesztem eredménye, nagyon hasonló tüneteim voltam/vannak még néha, mint hármasnak.
Mondjuk én világéletemben vékony voltam, de fogytam az utóbbi 1 évben, amit nem tudtam visszaszedni sokáig csak ez volt mint "tünet". Meg talán hogy fáradékonyabb voltam, de nálam nem volt vérszegénység.
Ez a lágy széklet dolog nálam 2 hónapja kezdődött, dokim széttárta a karját, hogy hát ez nem hasmenés, nem hiszi fertőzés ezért küldött tesztre.
Tejfehérjére lettem pozitív, tojásra pedig enyhén pozitív és 2 hónappal ezelőtt még semmi szignifikánsabb tünetem nem volt. Szóval így derült égből villámcsapás. Még nem tudom meddig kell elhagynom. Bármilyen érzékenység/allergia okoz fogyást egyébként, mert 1, nem emészted azt meg 2, hogy felborítja a bélflórát. Nekem most hetekig probiotikumozás megy, több hét is lehet mire kiürül és néha hibázhat az ember hogy véletlenül beeszik származékot, na akkor nekem napokig rossz utána megint..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!